امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
استخاره با قرآن
#11
آیا استخاره وقت خاصی دارد چناچه در همین کتابی که از محقق رشتی چاپ شده است -و در پست های قبلی مشخصات چاپ آن قرار داده شد- برای روزهای مختلف ساعات متفاوتی را می شمارد.به اختصار ترجمه این ساعات عبارتند از:
شنبه: از طلوع آفتاب تا ساعت 10و بعد از اذان ظهر تا ساعت 16.
یک شنبه: از طلوع آفتاب تا ساعت 12 و از ساعت 16 تا غروب آفتاب.
دوشنبه: از طلوع فجر(اذان صبح) تا طلوع آفتاب و از ساعت 10 تا ساعت 12و از ساعت16 تا وقت عشاء(وقت خواب).
سه شنبه: از ساعت 10 تا ساعت 12 و از ساعت 16 تا وقت عشاء(وقت خواب).
چهارشنبه: از شروق شمس ( غیر از طلوع آفتاب) تا ساعت 12 و از ساعت 16 تا عشاء(وقت خواب).
پنج شنبه: از طلوع فجر(اذان صبح) تا شروق الشمس و از ساعت 12 تا عشاء(وقت خواب).
جمعه: از طلوع فجر(اذان صبح) تا شروق الشمس و از ظهر(زوال)تا ساعت16.
پاسخ
#12
اگر استخاره‌اي كه انجام مي‌شود واقعاً خبر از آينده باشد مشورت و عدم مشورت در آن اثري نبايد داشته باشد. بله در صورتي كه بگوييم استخاره صرفاً براي رفع حيرت است مثل قرعه در اين صورت قول به تقدم مشورت وجيه است.
اما در مورد زمان استخاره به نظر بنده در مورد بدون تجربه نمي‌توان نظري داد، يعني بايد استخاره گفته شده چند مرتبه در زمان مذكور و چند مرتبه در غير زمان مذكور انجام شود تا معلوم شود واقعاً زمان مذكور تاثيري در نتيجه دارد يا نه
پاسخ
#13

عمل به استخاره
آیا عمل نکردن به ذات استخاره، اثر وضعی دارد؟ یعنی یک موقع نتیجه استخاره این است که اگر فلان کار را بکنی فلان طور می شود، حال برای چنین شخصی به غیر از مضرات نفس موضوعی که برای آن استخاره کرده است به خاطر تخطی از عمل به استخاره نیز مضرات دیگری متوجه شخص می شود؟
پاسخ
#14
سوال این است که آیا اصل استخاره برای ازدواج درست است؟ نظر مخالفین و موافقین در این زمینه چیست و به چه دلیل؟
چه زمان برای ازدواج استخاره کنیم؟ابتدای کار/ بعد از انجام تحقیقات ابتدایی و قبل از ارتباط با خانواده طرف مقابل/ در حین تحقیقات/ یادر پایان تحقیقات.
آیا در تمامی این زمان ها، بایستی تردیدی باشد تا مجوز استخاره باشد یا این که اگر به لحاظ روال عادی هیچ مشکل خاصی هم وجود نداشته باشد باز می توان استخاره نمود؟
با توجه به این که در ازدواج های غیر فامیلی، انجام تحقیقات و شناخت تفاهم طرفین زمان مهمی را به خود اختصاص می دهد، و مخارج خاص خود را نیز دارد، سوال این است که بهتر نیست که از اول کار استخاره بگیریم تا این تبعات را در پی نداشته باشد؟
چه بسا گاهی اشخاص در این بازه زمانی به یکدیگر وابسته شوند و اگر استخاره در پایان کار صورت بگیرد تبعات روحی نیز در صورت مفارفت،برای دو طرف به وجود می آورد.
پاسخ
#15
با عرض سلام خدمت استاد گرامی اعلائی
اینکه فرمودید باید در مورد زمان استخاره با تجربه، نظر داد، از این جهت که بسیاری از مسائل است که از نظر و دقت انسان خارج است و و در بسیاری از موارد انسان فکر می کند خیر بوده است در صورتی که شر بوده است و بر عکس لذا با تجربه نمی توان زمان مناسب را بدست آورد و به نظر می رسد تنها راه آن روایات باشد.
شاید جریان آن شخصی که میرسد خدمت یکی از معصومین(علیهم السلام) و طلب استخاره می کند و حضرت می فرماید بد است اما او به مسافرت و تجارت می رود و با سود زیاد می آید و خدمت حضرت می رسد و عرض می کند شما فرمودید خوب نیست اما من رفتم و سود زیادی کردم و حضرت می فرماید فلان روز نمازت قضاء شد.
بنابراین نمی توان با توجه به نتیجه ی خارجی کشف کرد زمان استخاره خوب بوده است یا بد.
پاسخ
 سپاس شده توسط مبین


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان